دمیدن در آتش اختلاف، بازی در پازل دشمن
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از گروه سیاسی برهان، حضرت آیتالله خامنهای در دیدار هزاران نفر از مردم قم، که همزمان با سی و نهمین سالگرد قیام تاریخی مردم قم در 19 دی سال 1356 برگزار شد به نکات قابلتوجهی اشاره داشتند که دراینبین موضوعی که بیش از همه به چشم آمد و موردتوجه قرار گرفت اشاره به اختلاف پیشآمده در بین سران قوا بود.
«من کاری به بگومگوهای اخیر رؤسای دو قوه ندارم زیرا موضوع مهمی نیست و به حول و قوه الهی تمام میشود، اگرچه دشمن به دنبال بزرگنمایی آنهاست اما همه باید وجود یک قوه قضاییه مستقل، شجاع و قاطع را قدر بدانند.»
این جمله را باید در کنار کلیت سخنرانی ایشان در بین مردم قم مورد بررسی و تحلیل قرارداد، گذارهای که از سوی ایشان در این سخنرانی بهکرات مورداشاره قرار گرفت توجه به طرح و نقشه دشمن و در کنار آن توجه به دشمن درونی بود.
«من همواره از دولتها، از مجلس شورای اسلامی و از قوه قضاییه حمایت کرده و میکنم اما باید دید دشمن به دنبال چیست و او را در رسیدن به اهدافش ناکام گذاشت.»
هدف اصلی دشمنان جمهوری اسلامی ضربه زدن به اعتماد عمومی مردم و ایجاد فضای دوقطبی در جامعه است. اما دلیل پیگیری این هدف از سوی دشمنان جمهوری اسلامی چیست؟
بدون شک کشوری که سران قوای آن درگیر اختلافات و بازیهای سیاسی شده و جامعه نیز براثر این اختلافات به سمت فضای دوقطبی کاذب حرکت کرده و مردم و کارگزاران نظام بهجای تمرکز بر معضلات اصلی کشور درگیر موضوعات حاشیهای شوند، آن کشور دیگر قادر به پیشرفت نخواهد بود.
دشمن میداند در صورت ادامه روند رو به رشد جمهوری اسلامی در این سالها و در صورت ایجاد همدلی و همزبانی در بین مردم و مسئولین برای پیشرفت، ایران تبدیل به یک ابرقدرت نهتنها در منطقه بلکه در جهان خواهد شد و این امر چیزی نیست که مطلوب خوی استکباری دشمنان جمهوری اسلامی باشد به همین دلیل از هر فرصتی برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی و کند کردن روند پیشرفت ایران اسلامی استفاده خواهند کرد و یکی از راههای این کار دمیدن در آتش اختلاف بین مسئولین و ایجاد فضای دوقطبی است.
اختلافات بین سران قوا و علنی شدن آن بهراحتی خوراک موردنیاز رسانههای دشمن که به دنبال تفرقهافکنی هستند را فراهم میکند تا با استفاده از آن بر افکار عمومی بتازند و مردم را نسبت بهنظام اسلامی دلسرد کنند.
مردمی که با مشکلات عدیده اقتصادی و معیشتی دستبهگریبان هستند و همچنین به گوششان اخبار سوءاستفاده و فسادهای مالی میرسد، وقتی مسئولین را بهجای تلاش برای خدمترسانی و مقابله با فساد در حال مشاجرات سیاسی ببینند کمکم اعتماد خود بهنظام اسلامی را از دست خواهند داد.
درحالیکه رسانههای معاند از ماههای گذشته حمله خود را به ریاست قوه قضائیه که در خط مقدم مبارزه با مفاسد قرار دارد، شدت بخشیدهاند، دمیدن در آتش این اختلاف و بزرگنمایی آن و همچنین ایجاد دوقطبی در جامعه، چیزی جز بازی کردن در پازل دشمن نخواهد بود.
ادامه دادن به مسیر ایجاد دوقطبی و متن کردن حاشیه درواقع کمک کردن به دشمن است برای ضربه زدن به قوهای که از عناصر اقتدار ملیِ ایران اسلامی است و قاطعانه و با شجاعت در برابر مفاسد ایستاده و از این طریق راه پیشرفت ایران اسلامی را هموار میکند.
رهبر معظم انقلاب با اشاره به لزوم دشمنشناسی و اهمیت اقتدار ملی میفرمایند: «اگر عناصر اقتدار ملی را بشناسیم و تقویت کنیم و نسبت به اهداف و روشهای دشمن نیز آگاهی پیدا کنیم، میتوانیم در مقابل طراحیهای او برنامهریزی و مقاومت کنیم اما اگر این عناصر را نشناسیم و بصیرت نداشته باشیم، ممکن است به دشمن، کمک هم بکنیم و بهجای دشمن، دوست و جبهه خودی را هدف قرار دهیم.»
در کنار آسیبهای داخلی علنی شدن اختلافات و رسانهای شدن آن وجهه بینالمللی جمهوری اسلامی ایران را که بهعنوان الگوی نظام اسلامی در سطح جهان مطرحشده، خدشهدار خواهد کرد.
پس برای رسیدن به پیشرفت و شتاب دادن به این امر و حل مشکلات باید از اختلاف بین قوا پرهیز شود و مشکلات مابین قوا تا حد ممکن در عرصه عمومی مطرح نگردد تا در سایه همدلی، رشد و پیشرفت مدنظر مقام معظم رهبری رخ بدهد.
مقام معظم رهبری در دیدار 19 دی با برشمردن اهداف نظام جمهوری اسلامی تأکید کردند: "امروز مهمترین اهداف کشور، داشتنِ «دستگاه امنیتی قوی»، «دستگاه نظامی مقتدر و مردمی»، «حرکت عظیم مردمی به نام بسیج»، «روحانیت آگاه به زمان و حاضر درصحنه»، «قوه قضاییه مقتدرِ کامل»، و «دولت برنامهریز دقیق و شجاع» است زیرا با تأمین این اهداف، حرکت ملت ایران موفق خواهد شد و باید هرکدام از این عناصر که موجود نیستند، تأمین، و عناصر موجود، حفظ شوند.
ایشان با ذکر این نکته که ما در کنار دشمن خارجی، دشمن درونی هم داریم مظاهر این دشمن را «بیانگیزگی، ناامیدی، بیحالی، بینشاطی، تنبلی، سیاستهای غلط، رفتارهای بد، اختلافات گوناگون، و تنگنظری» دانستند.
تأمین اهداف مدنظر مقام معظم رهبری ممکن نخواهد بود مگر با همدلی و همزبانی مابین قوا، شناخت دشمن درونی، پرهیز از اختلافات و مسائل حاشیهای و ایجاد دوقطبی و تمرکز بر مشکلات اصلی امروز جامعه ایران که چیزی جز مشکلات معیشتی و اقتصادی نیست، قوه مجریه باید بهجای درگیر کردن خود به مشکلات حاشیهای با «برنامهریزی دقیق» در راه رفع مشکلات اقتصادی گام بردارد و همچنین قوه قضائیه را در برخورد با مفاسد اقتصادی همراهی و یاری کند تا در سایه این همراهی پیشرفت مدنظر مقام معظم رهبری تحقق پیدا کند./969/د۱۰۲/ب۱